Huidige fase
We werken uitsluitend aan het manuscript. Publiceren is bewust niet beschikbaar in V1.1.
- Privé-documenten importeren
- Hoofdstukken inhoudelijk bijwerken
- Herkenbaarheid controleren
- Later een afzonderlijke publieke website voorbereiden
Je manuscript komt niet mee in de publiek gehoste website. Maak een persoonlijk wachtwoord om versleutelde opslag op dit toestel te starten.
Verlies je wachtwoord niet: zonder wachtwoord kunnen de versleutelde gegevens niet worden hersteld. In deze versie staan wijzigingen uitsluitend op dit toestel, tenzij je zelf een beveiligde back-up exporteert.
Schrijven, bewaren en anonimiteit controleren. Niets wordt automatisch gepubliceerd.
We werken uitsluitend aan het manuscript. Publiceren is bewust niet beschikbaar in V1.1.
De oorzaken van de schuld krijgen geen uitgebreide bespreking. De nadruk ligt op het leven tijdens de schuldbemiddeling, autonomie, schaamte en herstel.
De overige passages kunnen nog herkenbare details bevatten. Geen enkele tekst is automatisch vrijgegeven voor publicatie.
Importeer het afzonderlijk aangeleverde privébestand. Upload dit bestand nooit naar Cloudflare.
Lezen, aanpassen en oudere versies herstellen.
Eén afzonderlijke hoofdstuktitel, tussenkopjes in hoofdletters en precies één lege regel tussen alinea’s. De tekst blijft privé; inhoud en anonimiteitsstatus veranderen niet.
Maak eerst onder Beveiliging & back-up een versleutelde back-up. Daarna kun je onderstaande opmaakactie uitvoeren.
Het begeleidende werkboek met modules, casussen, opdrachten en bronnen.
Aandachtspunten voor je volgende redactiebeurt.
Jij behoudt de controle. Er is geen synchronisatie met een server.
Gebruik het losse privé-importbestand dat je naast de Cloudflare-ZIP krijgt. Het wordt uitsluitend op dit toestel gelezen en daarna versleuteld opgeslagen.
Bestand op je toestel bewaren op een veilige plaats en niet delen.
Exporteer een back-up die pas na invoeren van je wachtwoord geopend kan worden.
Maak regelmatig een externe kopie. Verwijderen van browsergegevens kan je lokale versie wissen.
Een externe back-up terugzetten vervangt de lokale werkversie. Er wordt vooraf om bevestiging gevraagd.